Bli medlem

Hej kul att du vill bli medlem. Fyll i dina kontakt uppgifter här nedan. Efter mejlet är kommit till oss kommer vi skicka dig betalnings information.
captcha
Reload
För att se om du är en verklig person måste du också fylla i Säkerhetskoden. Genom att skicka detta mejl accepterar du också våra stadgar och personuppgifts hantering. Vi lämnar inte ut någon medlemslista till någon annan en till Styrelsemedlemmarna.

Frågor och svar

 • Varför kan jag inte betala in direkt via hemsidan som förr?
  Vi har uppdaterat vår medlemshantering och vi saknade uppgifter till många medlemmar.
 • Varför måste jag välja på vilket sett jag skall bli kontaktad?
  Jo många har inte tillgång via mejlen eller så vill man inte exempel bli ringd på telefonen eller få vanlig post i från oss.
 • Kontaktuppgifter familj
  Här skriver du ifall du valt medlemskap familj. Här måste du skriva i namn och post till alla familjemedlemmar i ditt hushåll.
 • Vad händer efter jag skickat in detta?
  Vi kommer kontrollera uppgifterna, sedan kommer vi att skicka ett mejl till dig med ditt medlemsnr detta skall du använda i meddelande när du betalar in till vårt bankgiro som vi också skickar med samma epost meddelande.
  Har du valt ett annat kontaktsätt så använder vi oss av det. Efter vi mottagit betalningen kommer vi att skicka ett bekräftelse via e-post.

Priser:

Familj kostar 150kr/år

Vanligt kostar 100kr/år

Ditt medlemskap går ut året efter vi mottagit din betalning. Denna informationen kommer att skickas till dig via e-post när vi bekräftat inbetalningen.I medlemskapet kommer du kunna gå på medlemsmöten. Bli styrelsemedlem och få Info% rabatt i butikerna som återbetalas efter du skickat in dina kvitton.